Die haghe F2 – Lynx F1

De F1 had als enige een wedstrijd vandaag. We moesten om 11:00 uur starten aan de gaslaan. Om 5 voor elf even afwachten of Luca op tijd was. Maar terwijl ik dat dacht kwam hij gelukkig  aan. Zonder reserves hebben we hem toch echt nodig om te starten.

De wedstrijd begon erg spannend en viel het eerste punt bij die haghe (1-0). We stonden even versteld hoe de aanval van de tegenpartij ging en gingen gelijk in de tegenaanval en met resultaat. Door de snelle aanval met goed over en weer gooien en kijken wie er vrij stond viel ons doelpunt (1-1). Direct afstraffen de tegenpartij goed gedaan. Helaas door niet netjes fluiten van de tegenpartij werd het in de laatste minuut van de eerste periode 2-1 voor die haghe en dat terwijl er 2 mannen stonden te verdedigen. Na de minuut pauze en een goede peptalk aangezien we allemaal een hele wedstrijd moeten spelen gingen we vol goede moed er tegen aan.

En ja met resultaat want we wisten de rust te bereiken met 2-2 en dat hebben we dubbel en dwars verdient wat deden jullie dat goed. Na de pauze waar we lekker wat hebben gedronken en een lekkere lange vinger weggewerkt hadden (Extra suikers ;)), gingen we er weer vol tegen aan. De derde periode hebben we echt hard gewerkt, erg goed verdedigd en veel ballen onderschept. De derde periode bleven we op 2-2 staan. In de laatste minuut pauze nog eenmaal een peptalk gegeven aan de kids en geroepen we maken er 2-5 van. Met deze gedachten zijn we, ondanks dat we moe waren, er vol goede moed tegen aangegaan, en met nog 4 minuten op de klok kwam dat schot en ja we staan 2-3. Nog 3 minuten te gaan en geroepen dat kan dus nog steeds 2-5 worden. De kinderen waren super bezig en bij die haghe lieten ze bijna der schouders hangen. En ja hoor de laatste minuut was het dan 2-4 en ook was dit dan gelijk de eindstand. Wat een spannende wedstrijd met een tegenpartij die hun reserves met erg veel tactiek in zette. Maar we lieten ons niet kennen. Ook de strafworpen gingen lekker en deze hebben we afgerond met 0 tegen 3. Al met al een super mooie overwinning. Jongens en meisjes goed gedaan!!!!!!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: