DES F2 – Lynx F2

Na het zaalseizoen met trots te hebben afgesloten moesten we door onze groei de ploegen gaan opsplitsen. Van 1F en 1E team gingen we het veld seizoen in met 2F en 2E teams.

In alle teams nieuwe mensen en gezichten en de kinderen moesten weer goed leren in het nieuwe verband te gaan samen spelen.

Wij in de F2 bleven achter met Michelle, Annabel en Sofia. Dus moesten we een nieuwe aanwinst krijgen en dat is Merel geworden.
Met de korte aanloop naar het veld moesten we flink trainen om in het nieuwe team verband samen te werken. Samen met Peter hebben we nu een leuk clubje en afgelopen zaterdag onze eerste buiten wedstrijd gehad.

Om 9:00 uur al spelen en op moment van aankomst bij des sprong de teller van -1 op 0 graden!
Het vriest inderdaad niet ;)… De wedstrijd begon en zonder "officiële" reserve moesten alle 4 de meiden een hele wedstrijd spelen.
En wat deden de meisjes het goed, wat leuk om te zien dat ze elkaar aanmoedigde.
Na de eerste 10 minuten stond het nog netjes 0-0. En na de Tweede 10 minuten was het nog steeds 0-0. Wat een toppertjes verdedigen als de beste. Ook de tegen partij was goed. Het was voornamelijk verdedigen aangezien de tegen partij veelal de bal wist te behouden.

Na de grote rust en start van de 3e 10 minuten waren de kinderen erg koud en wisten De Meiden nog goed de moed erin te houden. Wel waren er kinderen helemaal op. Sofia had heel er last van de kou, en had pijnlijke handen. Toen viel het eerste tegen doelpunt en moesten we flink coachen om ze gemotiveerd te houden. Na de laatste pauze was Sofia helemaal op en kregen we haar niet meer warm. Ruben de grote broer van Merel heeft de laatste 10 minuten voor Sofia gespeeld. Ruben heel erg bedankt.

Op het eind was de stand 2-0 wat een hele mooie eind stand is. De meisjes hebben het super goed gedaan wat een toppertjes. Bij de strafworpen wilden ze er helaas niet in maar wel goed geprobeerd. Eindstand strafworpen was uiteindelijk 1-0 voor des.

Ondanks de verloren wedstrijd ben ik super trots op de F2 Goed gedaan!!
Eline (moeder van Merel) bedankt voor het verzorgen van drinken!

Groetjes Marcel en Peter.

 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: