De Meervogels D5 – Lynx D1

De eerste wedstrijd van Lynx D1 ging dat toch plaatsvinden. Het bestuur had goed zijn best voor ons gedaan en we hadden daarom invallers van De Meervogels. Kim, Eveline, Thijmen en Ella mochten ons gaan helpen.

We begonnen met een flinke warming-up en even wat uitleg hoe het achttallen korfbal nu eigenlijk werkt. Natuurlijk maakten we ook de vakken en kregen alle “jongetjes” een ander shirt.

Nadat er een scheidsrechter gevonden was kon de wedstrijd beginnen. Er was even een verbaasde blik bij het publiek toen ze spelers van hun eigen vereniging in het veld zagen staan met een Lynx shirt, maar die verbazing was snel voorbij.

De teams konden goed met elkaar meekomen. De Meervogels kwam wel snel op een 2-0 voorsprong, maar het duurde niet lang voordat Lynx aan het spelletje en aan elkaar wende en de kansen kreeg om zelf ook te scoren. Met de rust bleek dat de teams erg aan elkaar gewaagd waren en veel met elkaar konden oefenen.

Ook De Meervogels waren erg blij, zij konden nu toch een wedstrijd spelen en de teams waren erg sportief. Ook hadden ze nu een tegenstander die ongeveer even sterk was, waardoor ze goed konden samenspelen op hun eigen niveau.

In de tweede helft kwam Lynx van de grond en maakte al snel een paar doelpunten. Helaas was het net niet genoeg om de wedstrijd te winnen, maar met een eindstand van 5-4 hoeft Lynx zich zeker niet te schamen!

Heel goed gedaan meiden en tot op de training! Volgende week gaan we er weer een hele leuke wedstrijd van maken tegen Pernix D3.

Alle invallers van De Meervogels: Hartelijk bedankt, zonder jullie hadden we het niet gekunt!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: