Dak eraf bij carnavalsfeest Lynx

Op Zaterdag 11 februari was er in de sportzaal van het Montaigne Lyceum een echte carnavalsdisco voor kinderen van 3-10 jaar voor de kinderen uit Leidschenveen-Ypenburg en Nootdorp. De kinderen waren erg enthousiast en kwamen bijna allemaal verkleed naar de sporthal om hun handen lekker los te zwaaien op de carnavalhits van DJ Q.

Sommige kinderen kwamen als Flamenco-danseres, maar er waren ook Mega Mindy’s, stoere piraten en natuurlijk heel veel sporters. Ook de zaal was versiert met vlaggetjes en er stonden allemaal leuke spelletjes klaar.

De kinderen begonnen met een spelletje hoepeldans. Hoepeldans lijkt een beetje op stoelendans, maar dan met hoepels. Daarna mochten ze allemaal mikken op de pionnen, als de muziek stopt moesten de kinderen proberen de pionnen van de kast af te gooien. Ging de muziek weer aan mochten ze allemaal weer een bal zoeken.

Zo deden de kinderen vele spelletjes zoals onder een touw door dansen, over de stokken dansen, zit-dans en nog veel meer.

Na deze bijzondere training voor de Lynxwelpen mocht Lynx F1 een wedstrijd spelen tegen Ready F1 uit Transvaal. Deze wedstrijd werd knap gelijk gespeeld, waarbij allebei de teams een doelpunt hebben gemaakt. Na de wedstrijd namen beide partijen nog strafworpen, deze werden gewonnen door Lynx met 2-0.

Wil uw kind ook een keer meedoen met Lynx korfbal? De Lynxwelpen (3-6 jaar) trainen op zaterdag van 10:00-11:00 uur. Lynx F1 (5-9 jaar) traint op woensdag van 18:00-19:00 uur. Beiden in de sportzaal van het Montaigne Lyceum.

Foto’s: http://gplus.to/lynxkorfbal

Dit evenement is mede-mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag Stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg en de inzet van Maatschappelijke Stagiaires van het Hofstad Lyceum, Lyceum Ypenburg en het ‘s-Gravendreef College. 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: