Categorieën
Uncategorized

Cursus Trainen en coachen van 6-12 jarigen

In januari en februari wordt er een cursus trainen en coachen van 6-12 jarigen georganiseerd op woensdagavond. De cursus wordt gehouden in de regio Den Haag (waarschijnlijk Leidschendam/Leidschenveen) en wordt georganiseerd door het NOC*NSF in samenwerking met het KNKV.

In januari en februari wordt er een cursus trainen en coachen van 6-12 jarigen georganiseerd op woensdagavond. De cursus wordt gehouden in de regio Den Haag (waarschijnlijk Leidschendam/Leidschenveen) en wordt georganiseerd door het NOC*NSF in samenwerking met het KNKV.

 

Deelname aan de cursus is gratis en na afloop ontvang je een certificaat van de Academie voor Sportkader. De cursus wordt gegeven door Jelmer (KNKV), Wouter (NIVM) en Patrick (KNKV/Lynx).

 

Als je aan deze cursus mee wilt doen, meld je dan aan bij Patrick.Grimbergen@lynx-korfbal.nl

%d bloggers liken dit: