Collecteweek Fonds Gehandicaptensport

Lynx Korfbal staat achter de sporters met een handicap.

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben.

Sporten voor mensen met een handicap is nog steeds niet vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport heeft daarom de missie er voor te zorgen dat gehandicaptensport op een dag wel vanzelfsprekend is. Pas dan is de wedstrijd gewonnen.

Tijdens de landelijke collecteweek van 29 maart t/m 4 april aanstaande zetten gelukkig velen zich in om te collecteren voor de gehandicaptensport. Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen om zo sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. Het vergt namelijk vaak kostbare aanpassingen aan sport- en spelmateriaal en de sportaccommodatie om als gehandicapte te kunnen sporten. Maar ook is er meestal extra begeleiding en speciaal vervoer noodzakelijk. Daar is geld voor nodig, veel geld.

De collecte is voor Fonds Gehandicaptensport een grote bron van inkomsten. Ook wij als Lynx Korfbal doen daarom mee! Kunnen wij op jouw hulp rekenen?

Financieel voordeel voor Lynx Korfbal
Door te helpen met collecteren tijdens de landelijke collecteweek, help je niet alleen de sporters met een handicap maar ook onze vereniging. Maar liefst 25% van de eigen collecte opbrengst is namelijk voor onze vereniging! Daarnaast maken wij als vereniging kans op een stimuleringssubsidie van € 500!

Wil je wat meer informatie over de collecteweek van Fonds Gehandicaptensport? Kijk dan op: http://www.fondsgehandicaptensport.nl/collecteweek


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: