Collecteweek Fonds Gehandicaptensport

Tijdens de landelijke collecteweek van 29 maart t/m 4 april gaan duizenden collectanten, – vrijwilligers en leden van verenigingen – collecteren. Dit doen zij met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de gehandicaptensport, want om als gehandicapte te kunnen sporten zijn vaak aanpassingen nodig.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld het sport,- en spelmateriaal of de sportaccommodatie maar ook extra begeleiding en speciaal vervoer. Daar is geld voor nodig. Veel geld. Daarom organiseert Fonds Gehandicaptensport ook dit jaar weer een landelijke collecte.

Vrijwilligers van Lynx Korfbal komen langs bij de bewoners van de wijken Rietbuurt (De Dijken) en De Lanen in Leidschenveen. Ook wordt er geld ingezameld tijdens het schoolkorfbaltoernooi op 1 april (sportpark De Dijken). Mocht u onze vrijwilligers gemist hebben of gaan missen, dan kunt u tijdens het toernooi uw bijdrage doneren.

De collectanten zouden het uiteraard erg fijn vinden als u tijdens de collecteweek wat klein (of groot) geld in huis heeft voor de collectebus ten behoeve van de gehandicapte sporters in Nederland.

Meer informatie over het Fonds Gehandicaptensport en de collecteweek vindt u op: http://www.fondsgehandicaptensport.nl/collecteweek


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: