Bondsraad

Het KNKV is een vereniging en daarmee een democratisch orgaan. Het bestuur (ministerraad) van de korfbalbond wordt gekozen door de leden (de verenigingen) en gecontroleerd door de bondsraad (parlement). Elk district mag zeven leden kiezen in de bondsraad. Op 4 juni aanstaande worden de nieuwe bondsraadleden voor het district NoordWest, waar Lynx onderdeel van uit maakt, gekozen.

Voor de verkiezing plaatsvindt is het gebruikelijk om alle leden op te roepen of zij zich verkiesbaar willen stellen voor de functie van bondsraadlid.

Op dit moment zijn er reeds vijf kandidaten voor de bondsraad verkiesbaar:

  • Ton Mol – KV Groen Geel (Wormer)
  • Klaas van Heeringen – KV Atlantis (Mijdrecht)
  • Erik Kraaij – KV DES (Delft)
  • Hans Fontijn – AKC Blauw Wit (Amsterdam)
  • Jos Timmer – KV Futura (Den Haag)

Bent u geïnteresseerd in een functie als bondsraadlid, dan kan Lynx – als lid van het KNKV – u voordragen als kandidaat. Dit kan Lynx doen tot uiterlijk 29 mei. Wilt u hier gebruik van maken, neemt u dan contact op met Patrick. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: