Blije gezichten op kleuterspeldag

Afgelopen zaterdag organiseerde Lynx Korfbal uit Leidschenveen een spelochtend voor kleuters uit Leidschenveen-Ypenburg en Nootdorp.

Om 10:00 uur werden de kinderen welkom geheten met een dansje. Daarna mochten de kinderen in groepjes spelletjes spelen. Van kleuren tot een bobbelbaan en van voorlezen in de biebhoek tot het mikken op de korfbalpalen en het winddoek, allemaal leverden ze een heleboel plezier op.

Halverwege de ochtend kregen de kinderen lekkere plakjes worst van Smaektheater Paul en een pakje drinken van Stomerij Dolfijn. Waarna ze weer lekker verder mochten spelen.

Aan het einde van de kleuterspeldag gaven spelers van het eerste recreantenteam een korfbaldemonstratie en kregen de kinderen een lekkere cupcake van taarten.alsgeenander, een lekker zakje chips van Verhage Leidschenveen en natuurlijk een echt Kangoeroe diploma van Berry’s Wielershop.

Voor volgende week zijn alle kinderen uitgenodigd bij de kangoeroe klup training van Lynx Korfbal van 10-11 uur in de gymzaal van de PCA op de Cicerostrook 5.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: