Bericht van Patrick

Het seizoen zit er weer op, de laatste trainingen zijn geweest en de seizoensafsluiting was weer een groot succes met mini korfbal league en BBQ. De BBQ werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door de evenementen/feest commissie. Een nieuwe commissie binnen onze vereniging.

Nog een eerste dingetje van de feestcommissie, samen met de trainerscommissie en de stagiaires was de kleuterspeldag, dit jaar in The British School. Een mega succes waar we meerdere nieuwe leden mee mochten verwelkomen.

Zo hadden we dit jaar meer “eerste” dingen binnen onze vereniging Lynx. Voor het eerst een Korfbal+ team in de competitie. Het instapteam voor kinderen die een beetje extra hulp nodig hebben om tot een goede sportbeleving te komen kende snel aanwas en ook de kinderen groeiden erg sterk.

Een ander eerste was een bowling-uitje georganiseerd door de teamouders bij het Karrewiel in Delft en natuurlijk het oplopen bij KVS georganiseerd door een aantal teamouders. Zo zijn er nog veel meer “eersten” geweest dit seizoen.

Al met al kan ik terug kijken op een jaar waar weliswaar niet alles vlekkeloos verliep, maar waarin ik als tevreden oprichter van de vereniging zie dat de vereniging steeds zelfstandiger wordt en steeds meer zelf gaat regelen.

Zoals elke ouder ben ik er erg trots op dat mijn “kind” volwassen wordt, maar is het soms ook moeilijk om zaken los te laten. Zeker als je ziet dat er hier en daar dingen niet vlekkeloos lopen beginnen mijn handen vaak te jeuken. Net als bij een echte puber is het loslaten echter noodzakelijk om verdere groei (van de vereniging) mogelijk te maken.

Ook komend seizoen zullen we weer door gaan met groeien. Het feit dat er al twee nieuwe aanmeldingen op mijn bureau liggen voor een lidmaatschap per 1 juli laat dit nog eens duidelijk zien.

Dit betekend meer loslaten en meer helikopteren over de vereniging voor mij. Iets wat niet noodzakelijk mijn sterkste kant is, maar ik ga in elk geval weer ontiegelijk mijn best doen, net als al die andere vrijwilligers bij Lynx, waar u waarschijnlijk ook toe behoord. En samen met u zal het weer gaan lukken om wederom een enorm succesvol seizoen tegemoet te gaan.

Rest mij iedereen – vrijwilligers, ouders, kinderen etc – te bedanken voor wederom een geweldig korfbal seizoen en u een fijne vakantie te wensen!

Met sportieve groet,
Patrick Grimbergen


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: