Avanti E5 – Lynx E2

Nadat we vorige week in verband met het slechte weer geen wedstrijd hadden en de 2 trainingen daaromheen niet door waren gegaan hadden we een lange tijd niet meer geoefend.

Gelukkig hebben we afgelopen donderdag nog een training gehad en hebben we nog wat kunnen oefenen.

We hadden deze week een uitwedstrijd tegen Avanti E5 en bij aankomst van de locatie viel het al niet mee om een plekje te vinden voor de auto’s. Maar iedereen wat mooi op tijd binnen.

Na het "inschieten" op de tafelvoetbal tafel 😉 zijn we toch nog even gaan inschieten op het veld.
Er lag netjes een bal klaar voor ons en konden we gaan inschieten.

Deze week was Lex afgemeld in verband met de "Kom naar de Kas" dagen. Gelukkig hadden we genoeg reserves die ons bij konden staan. Sam en Thom bedankt!

9:30 zou de wedstrijd moeten beginnen en om kwart voor 10 ben ik maar even naar de coach gelopen van de tegen partij. Blijkt dat de scheids er niet is. Zoveel mensen langs de lijn en zo een grote vereniging en geen scheids. Hierop besluiten we onderling dat de coach van avanti de eerste helft fluit en ik de 2e helft. Gelukkig hebben de ouders van LYNX zich erg nuttig gemaakt om te helpen coachen 😉 Bedankt!!!!!

We begonnen de wedstrijd met de standaard E2 opstelling en we gingen mooi van start er werd heel goed verdedigd en we konden de bal ook nog wel vaak onderscheppen. Alleen werden de ballen van ons net iets meer onderschept waardoor we de bal veel kwijt raakte. Hier gaan we goed op oefenen komende trainingen. Na de eerste periode stonden we met 1 tegen 0 achter en dat terwijl Avanti toch wel sterk was. Jullie hebben echt super goed gespeeld.

De 2e periode gingen we sterk van start en hadden heel veel kansen maar ze wilden niet door dat ronde gat heen. We hadden veel bal bezit en hadden veel kansen om te scoren. Avanti daarintegen had deze periode wat minder de bal maar hadden het geluk dat bij hun een schot raak ging. Einde van Periode 2 was dan ook 2 tegen 1. Maar ondanks dat we een sterke tegenstander hadden maken we het ze enorm moeilijk.

Na lekker een glaasje drinken en rust gingen we de 2e helft in. Dit keer mocht Lynx de bal uit nemen en was ik jullie scheidsrechter. De ouders kwamen bij het veld om jullie is lekker op te peppen en dat lukte! We wisten een mooi doelpunt te maken door een hele mooie onderlinge aanval. Heel goed over gespeeld en goed gekeken wie er vrij stond. De tegen partij daarintegen kwam niet door onze verdediging heen. Heel goed gedaan. De stand aan het einde van periode 3 was dan ook 2 tegen 1, we kunnen het dus zeker wel he :)!

De laatste periode voelde we dat het kon en gingen we er dus goed tegen aan. We hadden veel mooie kansen en ook dit keer kwam de bal niet door de korf heen. Bij de tegen partij ging de bal raak en het stond 3 tegen 1. Gelijk daarna maakten we een hele mooie tegen goal en stond het 3 tegen 2 en we wilde er nog meer maar helaas na nog een paar mooie acties moest ik affluiten het was tijd.

Al met al hebben jullie een hele mooie wedstrijd gespeeld en goed onderling samen gespeeld.

Ouders bedankt voor het Coachen!

Tot maandag bij de training!

Groetjes Marcel


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: