AutismeWeek Inlooptraining

De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft 2 april uitgeroepen tot Wereld Autisme Dag, een dag waarop autisme wereldwijd in de schijnwerpers staat. De Nederlandse Vereniging voor Autisme en het AutismeFonds organiseren in aansluiting op de Wereld Autisme Dag van 29 maart t/m 5 april 2014 de Autismeweek 2014. Het doel van de Autismeweek is meer bekendheid te geven aan autisme onder het grote publiek en vooroordelen weg te nemen.

In het kader van de Autismeweek organiseert Lynx Korfbal een Inlooptraining op maandag 31 maart en maandag 7 april van 17:30 tot 18:15 uur op Sportpark De Dijken (Poelpolderstraat 25, Leidschenveen).

Tijdens de thema avond kunnen belangstellenden zich laten informeren over autisme. Tevens zal een ervaringsdeskundige het nodige vertellen over autisme. Er is de mogelijkheid na afloop vragen te stellen aan de aanwezige ervaringsdeskundige. Algemene informatie is verkrijgbaar via www.lynx-korfbal.nl of de landelijke website: www.autisme.nl. Wilt u zich aanmelden, of heeft u specifieke vragen, neem contact op met Patrick Grimbergen op 06-414 278 45. Deelname aan de activiteit is gratis.

Het landelijke programma van de Autismeweek 2014 is te vinden op de actiewebsite van de Autismeweek 2014: www.autismeweek.nl en wordt continue gevoed met nieuwe informatie.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: