And the winner is.. Lynx E1!

Wat was het spannend op deze zaterdagochtend! Om half 11 kwamen we aan in Leiden, bij Sporting Trigon. We werden gastvrij ontvangen maar we waren toch wel wat zenuwachtig: vandaag konden we immers kampioen worden! We zouden aan een gelijkspel al genoeg hebben, maar we waren er niet helemaal gerust op. We hadden al een keer eerder tegen dit team gespeeld en toen hadden we hard moeten werken om niet te verliezen. En we waren niet compleet omdat Emma op vakantie was. Gelukkig kon Tessa voor haar invallen.

In de eerste helft bleek dat Sporting Trigon geen makkelijke tegenstander was. We moesten flink verdedigen en hard ons best doen om aan de bal te komen. Over en weer waren er kansen om te scoren, maar de bal wilde er niet in. Totdat opeens, vlak voor rust, Lynx wist te scoren!!! De bal rolde met veel drama en vertraging in de korf, maar toen hij er in zat was het toch echt 0-1 voor Lynx!

Na de rust zette de tegenstander volop de aanval in. Lynx liet dat niet op zich zitten en werkte hard aan de tegenaanval. We kregen nog een strafworp mee, maar die ging er helaas niet in. Kort daarna scoorde Lynx haar tweede doelpunt en daarmee was meteen de eindstand bepaald: Lynx had gewonnen met 0-2!!!
En toen was het natuurlijk tijd voor een feestje! De kinderen kregen een heerlijke taart aangeboden van Sporting Trigon, en die werd meteen met smaak opgepeuzeld in de kantine. Ook de ouders waren blij en onze trainer Ilona was helemaal trots op ons. Maar wij waren ook trots op Ilona, want het is haar toch maar weer gelukt om ons te helpen kampioen te worden! ILONA BEDANKT !!!!!!!

(Red. Foto’s staan op Google+, zie "foto en video" <<===)


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: