Categorieën
Uncategorized

22 februari Training F1 in Paradijsvogel

Op woensdag 22 februari is de Gymzaal van het Montaigne Lyceum niet beschikbaar in verband met de examens op deze school. We mogen deze week sporten in de gymzaal van de Paradijsvogel. Basisschool de Paradijsvogel bevind zich aan de Weidevogellaan op huisnummer 210 (2496 MT). De ingang van de gymzaal is aan de Reuzenreigerstraat. Graag willen we jullie vragen op tijd aanwezig te zijn, de zaal is na ons weer verhuurd, dus we moeten er op tijd weer uit.

 Op woensdag 22 februari is de Gymzaal van het Montaigne Lyceum niet beschikbaar in verband met de examens op deze school. We mogen deze week sporten in de gymzaal van de Paradijsvogel. Basisschool de Paradijsvogel bevind zich aan de Weidevogellaan op huisnummer 210 (2496 MT). De ingang van de gymzaal is aan de Reuzenreigerstraat. Graag willen we jullie vragen op tijd aanwezig te zijn, de zaal is na ons weer verhuurd, dus we moeten er op tijd weer uit.

%d bloggers liken dit: