Lynx wint Fair Play Cup

Het recreantenteam van Lynx Korfbal uit Leidschenveen-Ypenburg heeft afgelopen zaterdag de Fair Play Cup gewonnen op het recreantentoernooi van korfbalvereniging Apollo in Heerhugowaard.

Na een teleurstellend begin van de vereniging op het eigen veld, waar door de regen alle jeugdwedstrijden afgelast moesten worden, vertrokken de volwassenen gezamenlijk richting Heerhugowaard. Gelukkig gewaarschuwd voor de files op de A4 en A5 namen enkelen zelfs de toeristische route, zodat ook onderweg al flink genoten kon worden van het uitzicht.

Precies op tijd voor de eerste speelronde kwam het team aan in Heerhugowaard, alwaar een intensief wedstrijdprogramma afgewerkt diende te worden met tegenstanders uit heel Nederland. Lynx speelde in het programma tegen KZ/Hiltex (Zaandijk), Ready ’60 (Roermond), CKV Spirit (Voorthuizen), Ados (Hoorn), Apollo 1 (Heerhugowaard).

Het team van Lynx liet zich tijdens de wedstrijden van haar goede kant zien, bewees dat je met sportief spel heel veel plezier kunt maken en daarnaast ook een paar hele mooie doelpunten in de korfbalmand kunt maken.

Ondanks dat de wedstrijden verloren werden in uitslag werd er flink gewonnen aan sfeer in het team. Tegenstanders werden geholpen, de weggerolde bal werd even gehaald en natuurlijk werden tegenstanders en scheidsrechters bedankt voor de leuke wedstrijd. Uiteindelijk werd Lynx hierdoor door de scheidsrechters uitgekozen tot meest sportieve ploeg van het toernooi.

Patrick Grimbergen (Lynx Korfbal): “We zijn erg trots op onze recreantenploeg ze geven zo een goed voorbeeld aan de jeugd – een korfbalwedstrijd gaat immers niet om de winst, maar om het sportplezier.”

Vindt u het ook leuk om te korfballen, meld u dan aan bij Lynx Korfbal, zodat ook u ook onderdeel uit kunt maken van dit gezellige team. Voor meer informatie over Lynx Korfbal en aanmelden kunt u terecht op de website van de vereniging: www.lynx-korfbal.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: