Lynx F2 – Refleks F2

Afgelopen zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. Onze kersverse F2 mocht aantreden tegen Refleks F2. Alleen Meena en Jort hadden wedstrijdervaring en Annabel en Michelle konden het spel goed volgen. De kinderen hebben iedereen verbaasd met hun goede spel tijdens de eerste wedstrijd. Helaas was kwam Refleks wel iets makkelijker tot scoren, maar ook Lynx heeft goede kansen gehad.

In de eerste periode was het vooral nog even wennen aan het feit dat er een tegenstander is en dat je die ook kunt verdedigen. Tijdens de eerste time-out hebben de kinderen de aanweizingen goed opgepakt en werd er zelfs al redelijk verdedigd! Een hele prestatie tijdens een eerste wedstrijd. 

Komende training zullen we nog een beetje extra oefenen op het overgooien. Dit blijkt, als er een tegenstander tussen loopt, toch nog erg lastig. Gelukkig proberen de jongens en meisjes uit Lynx F2 het wel, dus dat komt wel goed 😀

De einduitslag van de wedstrijd was 0-2 en de strafworpen eindigden in 1-3. Komende week is de F2 vrij van competitie en de week erna spelen we een uitwedstrijd tegen DKC F1.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: