Woord van de voorzitter

Terugblik op een mooi seizoen 2014-2015

Beste leden,

Terugkijkend op een mooi seizoen wil ik jullie allemaal bijzonder bedanken voor al jullie inzet voor de vereniging! Groot of klein, weet dat het zeer gewaardeerd wordt!

We hebben dit seizoen weer een hele leuke club kinderen enthousiast zien korfballen, genietend van het spel en samenspel. En ook de recreanten zijn actief geweest met gezellige toernooien en wedstrijden.

Voor het tweede jaar op rij hebben wij een prijs voor procentueel grootst gegroeide vereniging in leden uit onze regio mogen ontvangen.

Hiervoor wil ik in het bijzonder bedanken, alle enthousiaste vrijwilligers die bij elke gelegenheid die zich aanbied in winkelcentra, speeltuinen, scholen en evenementen de korfbalsport en onze club staan te promoten!

Het werpt zijn vruchten af! Zo konden onze enthousiaste trainers en coaches ook aan de bak met druk bezochte trainingen! (Gelukkig kregen ze hulp van onze stagiaires, meiden bedankt voor alles!!) door deze druk bezochte trainingen gingen ook het samenspel, de prestaties, het zelfvertrouwen en spelplezier van de kinderen omhoog (trainers/coaches/teamouders bedankt!). Wat was het leuk om jullie weer zo enorm te kunnen zien groeien in het spel (en daarbuiten). Voor onze E-teams is zelfs een tweede trainingsavond ingepland zodat de kinderen nog meer korfbal plezier kunnen beleven. Dit jaar is er voor het eerst een scheidsrechterspoule opgericht en wat hebben hierdoor enthousiaste scheidsrechters in het veld gestaan! scheidsrechters bedankt! zonder jullie geen wedstrijden, en dan natuurlijk het wedstrijdsecretariaat die voor ons alle wedstrijden heeft verzet en alle invallers heeft geregeld. bedankt Annelies! Ook hadden we dit jaar voor het eerst een evenementencommissie die o.a. afgelopen weekend de gezellige seizoensafsluiting heeft georganiseerd, bedankt hiervoor we hebben ervan genoten met elkaar!

Afgelopen seizoen heeft ook het bestuur zelf weer kunnen groeien, lerend van fouten uit het verleden, erkennen van verbeterpunten en kijkend naar de toekomst. Met minder hobbels in de weg tijdens het afgelopen seizoen zijn we op de goede weg. mocht u dingen graag anders zien of zijn er verbeterpunten, horen wij het graag zodat we ook hier aan kunnen werken. zo hopen wij dat we samen de vereniging groot kunnen maken! kijkend naar de toekomst zien we dat er op de huidige locatie, op termijn niet genoeg ruimte is voor onze vereniging om door te kunnen groeien en zullen we weer met de gemeente om de tafel moeten om een permanente huisvesting in de regio voor ons te zoeken. Tot het zover is blijven we waar we zitten en maken we er het beste van met elkaar! Kijkend naar de toekomst zie ik dat Lynx op 10-10-2015 alweer 5 jaar bestaat! De evenementencommissie zal zich hierover gaan buigen om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan!

Ik hoop dat we er het komende seizoen weer wat moois van kunnen maken met zijn allen. We nemen afscheid van een aantal leden die een andere sport willen gaan beoefenen en wensen hun heel veel sportplezier toe!! Voor alle andere leden zeg ik tot na de vakantie!

Ik wens iedereen namens het bestuur een hele fijne vakantie!!

Groeten Marcel


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: