Kangoeroe Klup

kangoeroeklup

De Kangoeroe Klup is een gezellige club voor kinderen van drie tot zes jaar waar je lekker kunt bewegen met leeftijdsgenootjes.

Wij doen bij de korfbalvereniging veel spelletjes met ballen, pilonnen, hoepels en nog veel meer spulletjes. De leiders, die daarvoor een speciale opleiding hebben gevolgd, bereiden elke week een leuke training voor.

De Kangoeroe’s

Onze Kangoeroe Klup heeft vier enthousiaste kangoeroe’s die uw kind op weg helpen om een goede sporter te worden. De kangoeroe’s doen allemaal leuke spelletjes zoals rennen, springen, gooien en scoren (leerlijn TULE/slo). De Kangoeroe’s stellen zichzelf voor als je op ze klikt.

Funny
JumperScoroSpurt

Wanneer?

uitproberen

De Kangoeroe Klup speelt van november tot half maart op zaterdag van 10:00-11:00 uur in de sportzaal. Vanaf half maart tot half juni spelen de Kangoeroes buiten.

Een keer in de twee maanden spelen onze Kangoeroe’s een uitwedstrijd, net als de grote kinderen!