Scheidsrechters

Iedereen helpt mee

scheidsrechter-duty

Lynx is een kleine vereniging. Daarom vragen we ouders te helpen met fluiten. Fluiten valt best mee met naaststaande schema. Bij een overtreding krijgt de tegenstander de bal en wordt het spel hervat. Als de verdediging van de ene partij een doelkans van de andere partij ontneemt door een overtreding, wordt een strafworp toegekend. Fijn dat je meehelpt.

‘Fluitend scheidsrechters ontvangen!’

Tips en gouden regels om scheidsrechters ‘fluitend’ te ontvangen en begeleiden bij Lynx:

• Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en uitstekend gastheerschap maken het verschil!
  • Ontvang uw scheidsrechter zoals u zelf ontvangen wilt worden
  • Ontvang uw scheidsrechter in een omgeving waarin u zichzelf ook prettig zou voelen
  • Het verblijf bij uw vereniging beperkt zich niet alleen tot tijdens de wedstrijd
  • Gastvrijheid is een begrip maar u bent zelf verantwoordelijk voor de invulling ervan
  • Scheidsrechters komen veelal niet alleen. Denk ook aan partners, beoordelaars en andere metgezellen.
  • Wanneer er zich calamiteiten voordoen grijpt een ieder in toch?

‘Natuurlijk letten we hier gezamelijk op bij Lynx Korfbal’

‘Fluitend scheidsrechters ontvangen!’ is een gezamenlijk initiatief van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) en de Nederlandse Korfbal Scheidsrechters Vereniging (NKSV)

zaterdag 02 september 2017
09:00 Lynx F1 KVS / Maritiem F1