Lynx C1 – Velocitas C3

Na een aantal weken geen wedstrijd te hebben gehad en bovendien niet veel training door vakantiedagen was het even afwachten hoe het zou lopen van het weer wordt je niet sneller maar goed daar hebben de tegenstanders ook last van dus gelijke kansen zou je denken aan het begin van de wedstrijd.Echter bleek al snel dat velocitas er veel zin in had wat ook wel terecht was zij konden immers vandaag al kampioen worden,een snelle achterstand was dan ook het gevolg.
Nu moet men niet denken dat alles minder was het spel was wat onwennig maar wij bleven wel gewoon knokken en kregen voldoende kansen die gingen er bij ons wat moeilijker in dan bij Velocitas maar ach het had ook andersom kunnen zijn. Daphne kreeg nu eindelijk de kans een strafworp te nemen die ik haar al 2 seizoenen beloof dat zij die mocht nemen deze ging er, zij het in de rebound, toch mooi in ook Julia deed weer wat ze de vorige keer tegen Velocitas ook deed een mooi puntje meepakken en was verdedigend ook goed bezig(met een kleine knipoog naar de scheidsrechter).

Dus toch een verbetering ten opzichte van de vorige wedstrijd tegen hun,wat zeker ook goed was washet teamgevoel die leek zelfs nog beter dan voor die vrije weekeinden,dat stemt mij erg tevreden en hiermee kan je ook aan een goed team bouwen. Na afloop van de wedstrijd nog even een teamfoto gemaakt en die geeft de sfeer in de ploeg ook goed weer,Ik ben dan ook heel blij dat ik voor deze ploeg sta.

Arjen