Danaiden E3 – Lynx E1

Vandaag was het een uitwedstrijd bij Danaiden in leiden. Omdat de D1 ook moest spelen was ik er vandaag wat eerder aangezien ik de wedstrijd van de D wilde zien. Verder was Jasper er ook al aangezien zijn zus in de D speelt. En ook amber kwam om kwart voor 11 al aan. Dus we waren bijna al compleet terwijl we pas over ruim een uur moesten spelen. Jasper en Jennifer wilde zelfs al mee doen bij de D. Wellicht is jullie kans er volgende week. Zowel bij de D als bij de E zijn er afmeldingen. We spelen gelukkig thuis dus inval is te regelen. Ook is het natuurlijk oktoberfest en maken de rest van de dag er een leuk feest van.

We begonnen deze wedstrijd zoals altijd rustig aan en voor we het wisten stonden we al een puntje achter. Maar dit was van korte duur want ook wij wisten de korf te vinden. Voor wat betreft de tegenstander is Danaiden een leuk team om tegen te spelen en gaat het ook leuk gelijk op en is het maar afvragen wie de laatste bal erin gooit.

Met nog een laatste 10 minuten te gaan stonden we met 4-6 voor en was de wedstrijd nog niet gewonnen. Dit bleek ook inderdaad ook zo te zijn en na 2 minuten stond het alweer 5-6. Na een lekkere yell vanaf de kant waren ze allemaal weer helemaal wakker en zorgden we voor een goede verdediging. Danaiden had nog wat kansen en wij ook maar geen van de kansen wilden erin.

Aan het einde van de wedstrijd was het dan ook nog steeds 5-6 en hadden we weer 2 punten in de pocket. En het allerleukste was dat iedereen een keer gescoord heeft. Maar wat ik nog leuker vond om te zien was dat iedereen een kans heeft gehad om te scoren want wat deden jullie leuk samen spelen.

Tot maandag.

Met sportieve groet Marcel.